About

Over Ilse van Es:

Ilse is groenstyliste en heeft onder andere ervaring opgedaan in Amsterdam bij The Wunderkammer. En Menno kroon.

Zij is daarna uitgenodigd om voor enige tijd naar Baltimore Amerika te komen om mee te werken met Thanksgiving en de kerst aankleding te verzorgen bij The Dutch Floral Garden.

Door ook mee te werken aan grote projecten zoals bijvoorbeeld bijzondere modepresentaties en de aankleding van het Abdijplein tijdens het Zeeuws Nazomer Festival heeft ze ook ervaring opgedaan met grote speciale projecten. Deze ervaring is

te merken wanneer ze de aankleding van bruiloften verzorgt. Deze kenmerkt zich door vakvrouwschap, creativiteit en inventiviteit.

Ilse zelf vertelt:

Als klein meisje werd ik al blij van bloemen en van planten. Dat gevoel van verrukking en soms ook verwondering over de schoonheid van bloemen en planten kan mij nog steeds opgetogen maken.  Kleur in huis vind ik heel belangrijk! Door middel van kleur in je huis te gebruiken breng je ieder interieur tot leven. Je kan kleuren gebruiken door middel van de juiste woonaccessoires, bloemen en planten… Met bloemen en planten breng je niet alleen je interieur naar een hogere dimensie.

Het geeft je leefomgeving een hoop vrolijkheid en zuurstof. Het is dus ook nog eens gezond!

Mijn Atelier is gevestigd aan huis. Dit is dus geen standaard bloemen winkel.

Ik heb hiervoor gekozen zodat ik op deze manier mijn klanten  persoonlijke aandacht, maatwerk en kwaliteit kan bieden.

Door dat ik niet gebonden ben aan tijden en ingekocht en bloemen. Kan ik mijn klanten verse en speciaal naar wens bloemen aanbieden.

Op deze manier kan ik ook makkelijker op locatie bloemen, planten stylen en leveren. Omdat ik niet gebonden ben aan vaste winkeltijden.

EVENTS

5 - 5

LINKS

5 - 5